Skriftstørrelse: A A A A

Kommentarer i weblog:

Venner der blogger

De seneste overskrifter fra deres weblogs...

Kontakt

ROCKLAND
ved Stig Nygaard

- ikke kun om musik

<< | Forside | * | Indeks | >>

Fiskere i Ghana

 05-03-2005 22:00

[Billede af fiskerbåde i Ghana]

Som før nævnt, så skal jeg tage mig sammen til at lave et fotogalleri på nettet med mine billeder. Og helst tæt integreret med hjemmesiden med mulighed for at kommentere billeder osv.. Men jeg kan ikke rigtig finde ud af om jeg skal forsøge at lave et smart skrædder-syet system selv, eller bare skal installere/bruge et standard-system. Og i sidste tilfælde hvilket system (forslag velkommen)? Men i mellemtiden er her et af de billeder jeg bedst kan lide fra en lille knapt to ugers tur til Ghana i starten af februar i år. Billedet har en dejlig tæt stemning synes jeg.

Update 2. juni 2005: Jeg har fået lagt nogle af billederne på mit nyoprettede Flickr-galleri. Flere følger de kommende uger. Ja, jeg tog den letteste løsning i valg af galleri, men den har nu også sine fordele i forhold til at host'e noget selv på hjemmesiden.

Update 10. juni 2005: Endelig fik jeg gjort galleriet færdigt med alle de udvalgte billeder fra Ghana.

Kommentarer

skriv en kommentar 

05-03-2005 22:31 

Så vil jeg anbefale jalbum fra www.jalbum.net . Glimernde JAVA applikation, fungere under Vinduet, Æblet og pingvinen, hvor sidstnævnte er undertegnes foretrukne.

- Kommenteret af madsmads  _ familien-sabroe.dk (http://www.familien-sabroe.dk)

10-03-2005 13:46 

eller tjek lige http://weblogs.dotnetforum.dk/dommer/archive/2005/03/10/3493.aspx som skulle være MONO kompatibel, hvilket er da lidt frækt ;)

- Kommenteret af madsmadsatfamilien-sabroe.dk  _

10-03-2005 22:41 

Den ser interessant ud den nGallery. Jeg er ved at lære lidt .NET i øjeblikket, men samtidig har jeg ikke noget specielt behov for at binde mig til en MS-platform (for nu at sige det pænt). Så nGallery lyder jo oplagt. Ummiddelbart ser det også ud til at dække de behov jeg i øvrigt har.

- Kommenteret af Stigstig  _ rockland.dk (http://www.rockland.dk)

skriv en kommentar 

<< | Forside | * | Indeks | >>