"Er du ok?" stod der med store bogstaver bag scenen ved Mikael Simpson koncerten i går aftes. Jo, jeg er helt ok. En fed koncert med Blue FoundationForbrændingen sidste weekend og igen i går med Mikael Simpson i Store Vega. Den danske musikscene har vel aldrig været så alsidig og spændende som i de sidste par år, og live leverer bl.a. disse to navne også varen i bedste stil. Jeg har egentlig ikke så meget at skrive om koncerterne, Jeg har allerede set (og skrevet om) koncerter med disse to navne før (1,2,3). Men da visse folk der var med åbenbart forventer at jeg skal skriver et eller andet i min weblog, vil jeg hurtigt konstatere at de levede helt op til de store forventninger jeg havde på baggrund af deres tidligere bedrifter:-) Skal jeg tilføje lidt mere, så måske at man til en koncert med Blue Foundation på et lille intimt sted indser at deres DJs måske er bandets største stjerner, og at Forbrændingen i Albertslund faktisk er et ganske sejt koncertsted (Første gang jeg var dér).

Update 7/3: Gaffa har netop postet en flot anmeldelse af koncerten med Mikael Simpson. Sjovt nok starter de deres anmeldelse næsten magen til mit indlæg. Men jeg kom altså først;-)

Comments

Write a comment 

 

hmmm skal snart hører ham Mikael Simpson fyren, har jo kun set ham sige "fy for puttgarten...." :D

Blue Foundation har jeg hørt siden deres første album på April og så da også dem på Roskilde Festivalen i sin tid, sjovt der var der sgu ikke mange til stede i de små elektro telte der var på det tidspunkt. De kunne nok trække en del til idag.... Hvilket er ganske velfortjent

 

Ahhh. Jeg syntes da også nok der var noget underligt bekendt ved ham "fy for puttgarten"-fyren. Selvfølgelig;-)

 

nemlig og første gang jeg så reklemerne tænkte jeg....Det er sgu da ham der fra Baden Baden :D

Write a comment