Hvis jeg nogensinde bliver religiøs, så er det altså ikke fordi Lyngby Boldklub umiddelbart fik megen hjælp fra de højere magter efter at Lyngby Kirke gik ind som sponsor. Faktisk er det gået rent af H* til lige siden, og holdet er nu i overvejende fare for at rykke tilbage til Danmarksserien :-(

Men hvis ikke Gud kan redde klubben, hvem kan så? Fra kilder der plejer at være velinformerede, er der nu rygter (1,2) om en aftale med gode gamle "Magic Benny". Den svenske træner Benny Lennartson udrettede for nogle år tilbage små mirakler med et meget ungt Lyngby-hold. Et hold der i dag ofte omtales som "baby-holdet". På den baggrund blev Benny i øvrigt også kåret som årets træner i Superligaen i 1998. Rygterne siger nu at Benny vil blive tilknyttet som hjælpetræner ved søndagens kamp mod Jetsmark, og formodentlig resten af sæsonen.

Spillerne har iøvrigt besluttet sig for at betale en del af busbilletten for de supportere der tager med til Nordjylland for at se kampen, og det er sgu flot gjort af amatørspillere! Det er da tegn på at der stadig er vilje blandt både spillere og ledelse i klubben. Jeg begynder næsten at tro på at krisen vil blive overvundet :-)

Update 24/5 2004: Benny var til stede ved gårsdagens kamp. Om det er hans skyld er ikke godt at vide, men et eller andet gjorde de rigtigt i går. En 5-1 sejr på udebane mod Jetsmark var bestemt fremskridt i forhold til sidste uges 0-6 nederlag på hjemmebane mod bundholdet Glostrup.

Links:
Lyngby Boldklub, Blue Vikings, Benny rygte 1, Benny rygte 2

Comments

Write a comment 

 

Ja, det er jo en ret fantastisk nyhed, omend jeg har svært ved at se hvad han kan udrette med en for ham totalt ukendt spillertrup. Men kasketten af for at han tager chancen :-) (Og måske lidt sent at sætte Bent C. i lære...)

 

Hvis jeg var amatør fodboldspiller og pludselig fik en træner der har trænet superliga fodbold for få år siden, så ville jeg fandme give den en ekstra skalle. Så om ikke andet kan det være en motivationsfaktor, tror jeg... håber jeg.

Write a comment