Det er lang tid siden jeg har fået opdateret listen af plader i min samling, men jeg får jævnligt respons på listen som den ser ud i dag. Specielt synes Mew's danske debutalbum "A triumph for man" (1997) at tiltrække sig meget opmærksomhed. Ud over de henvendelser der kan læses online i min weblog, får jeg også en del emails angående specielt denne plade fra folk som vil købe den eller bytte sig til den. Senest fra en svensker der, med egne ord, havde været på desperat jagt efter denne CD siden år 2000. Svaret har altid været nej, jeg er ikke interesseret i at sælge eller bytte den væk. Men jeg er efterhånden ved at være nysgerrig... Er der tilfældigvis nogle læsere der har en fornemmelse hvad markedsværdien på denne CD egentlig er i dag?

Jeg ved ikke om Mew sælger helt så mange plader som de (og pladeselskabet) havde håbet at de ville efter deres internationale lancering, men der er tilsyneladende nogle meget dedikerede fans derude.

Er jeg selv en af de disse fanatiske fans? Jae, det er jeg vel nok lidt. I hvert fald står deres internationale debutalbum "Frengers", for mig som årets album 2003. Vel og mærke årets internationale album, og ikke bare årets danske album. Og det er vel første gang et dansk album har fået denne "internationale titel" af mig. Deres tidligere udgivelser er også interessante, men Mew er nok en af de sjældne tilfælde hvor genindspilninger af gamle numre med henblik på international lancering faktisk efter min mening, i overvejende grad, er faldet bedre ud end de originale indspilninger.

Opdatering 12/7 2004: Ifølge en kommentar postet i et andet indlæg, så går "A Triumph for Man" for ca. 2000,- kr. i dag. Men heller ikke til den pris, er mit eksemplar altså til salg;-)

Opdatering 15/8 2004: Set til $450Sound Station! Hmmm...

Opdatering 21/8 2006: Ifølge Gaffa genudgiver Mew nu deres debut-album "A triumph for man".

Links:
Mew's hjemmeside, Min pladesamling, Et af tidligere relaterede indlæg

Comments

Write a comment... 

 

Ham svenskeren kunne ikke lige finde den paa "Rea" i Sverige, eller hur ?

Btw, hvorfor viser du ikke fulde indlaeg i dit RSS feed ?

 

Hej Michael,

Næe, det svenske "Rea" er nok ikke hvad det har været.

Jeg er selv mest til at bruge RSS som en "teaser". Hvis der er noget der ser interessant ud, så plejer jeg at klikke mig ind på selve sitet. Det er specielt synd for dem der har flotte sites, hvis folk kun læser deres RSS-feeds, synes jeg. Rockland hører måske ikke heelt til i den kategori, men jeg kan nu godt lide at folk kommer ind på sitet alligevel:-) Men det kan godt være at jeg senere laver nogle muligheder for at customizere mit feed eller vælge imellem forskellige udgaver.

Er du i øvrigt "Mich" der på http://ghetto-net.blogspot.com/ ?

Hils Henrik hvis du ser ham. Han render vist rundt og fører sig frem blandt pigerne i Paris i øjeblikket? (så meget han nu for lov af sin medbragte mor, selvfølgelig;-) ).

 

Hej Michael,
Nåja, så lige at det tydelig fremgik af ghetto-net's newsfeed at Mich er lig dig...

 

Hehehehe... yep det er mig ;)

Henrik er i oevrigt kommet paa dansk grund igen... Jeg er ked af at jeg ikke kunne holde ham vaek fra jer i laengere tid..

 

Markedsværdien? Jeg tror sagtens at du kan få over 2000 for den plade der, jeg vil personligt give ALT for at få fat i den.

 

Jag betalar mycket för den här skivan.

 

Hej.
Jeg har et eksemplar af MEW' A Triumph for Man, som jeg gerne vil sælge til den rette pris.

Med Venlig Hilsen
Ninette

 

Jeg har lige sat en på QXL hvis nogen skulle mangle den i samlingen

 

Jeg har også et eksemplar af Mew "A Triumph for Man" (1997) til salg - kun seriøse henvendelser - meget fin stand

Billeder kan evt. tilsendes (digital)

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.