Dengang dette site var et rent musiksite skete det rent faktisk at mindre pladeselskaber sendte mig nye CD'ere i håb at jeg havde lidt pænt at skrive om dem. Men efter jeg har lavet dette site om til en ganske "almindelig uforpligtende hjemmeside" om alt og intet, har jeg ikke rigtig modtaget noget, og det er selvfølgelig heller ikke så oplagt at sende mig CD'ere mere, da jeg jo netop lukkede den gamle musikside fordi jeg ikke rigtigt orkede at skrive de anmeldelser længere. Ikke desto mindre har jeg modtaget en CD af bandet Column udgivet på det lille pladeselskab Alternate. Så enten har de ikke opdaget at jeg har lukket min musikside, eller også er de da virkelig naive... :-) Men der er faktisk tale om en plade, som alligevel er så interessant at jeg lige måtte til tasterne. Pressemeddelelsen sammenligner med Depeche Mode og mine yndlinge Curve, og dertil kan jeg så måske ligge navne som Death in Vegas og danske (nu hedengangne) Kyed. Håber at det måske bringer folk lidt på sporet. Lyden af Column er et detaljeret landskab af samplinger og lyde tilsat lidt larmende guitar og en interessant stemme når numrene da ikke er rent instrumentale. Måske ikke revolutionerende nyskabende, for der er mange andre der har forsøgt sig i den genre allerede mange år siden. Men det er få der har gjort det med så stort held som her. Men man kan selv tage forbi bandets eller pladeselskabets hjemmeside og lægge øre til et par numre hvis nysgerrigheden er vakt. Selv husker jeg faktisk godt at have hørt om dem før, da de for et par år siden blev interviewet i P3's Beat (tror jeg det var) i forbindelse med at de udgav en EP med musik til en dokumentar-serie om sex i Japan. Der behøver jo ikke være noget usmageligt i det emne, men da jeg forstod det var en serie produceret af TV Danmark havde jeg straks alle parader oppe, og gav ikke rigtig bandet en chance dengang. Men så er det da godt jeg kan give lidt igen nu, selvom jeg stadig synes det var utroligt naivt af dem at tro jeg ville skrive om deres nye CD :-)

Links:
Column, Alternate Records

Comments

Write a comment... 

 

There are no comments to this post

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.