Jeg har gjort noget vildt i dag. For første gang i over et år, har jeg fået opdateret listen over plader i min samling. Er ikke sikker på at det er til glæde for mange andre end mig selv, men opdateret er den i hvert fald :-)

Link:
Min pladesamling

Comments

Write a comment... 

 

har lige kigget din pladesamling efter. Den er fin med du har ret, den er nok ikke interessant for mange andre end dig selv, med mindre den er til salg. Da jeg så listen fik jeg lyst til at blære mig med min, som du kan modtage hvis du vil, men det er jo nok heller ikke interesant for dig, ´så.......... Fin side i øvrigt.
claus

 

Well, samlingen er ikke til salg. Måske er det lidt til blær ;-) Men det er nu også fordi jeg synes at samlingen "præsenterer" mig på en eller anden måde. Man kan godt lære lidt om folk ved at studere deres pladesamling mener jeg i hvert fald. Og nå ja, når jeg nu altså aligevel *havde* lavet listen :-)

Og nej, det er ikke sikkert jeg ville studere en pladesamling tilsendt fra en tilfældig Claus på nettet :-) Men hvis du lagde den på en hjemmeside jeg var blevet lokket ind på og fandt interressant, så kunne jeg sagtens finde på at studere den for at lære mere at kende om sidens ejer. Men jeg er altså også musiknørd ud over det sædvanlige :-)

Og tak for din ros til siden ellers.

 

hvrdan har du skaffet den specielt importerede re hot chili peppers plade

 

Red Hot Chili Peppers pladen fandt jeg i en københavnsk pladeforretning for lang tid siden. Men ellers har jeg da i øvrigt kun gode erfaringer ved at købe over nettet, også fra USA.

 

Hejsa.. Vil du sælge nogle af dine plader? Jeg er bl.a. interesseret i et par af dine zoo magazine.

KH Eva

 

Hej Stig,

Jeg vil gerne købe albummet Taja Sevelle: "Toys of vanity"
Skriv tilbage på min email.. :)

/jesper

 

Det er virkelig en imponerende pladesamling! Jeg faldt over Mew's "A Triumph For Man".. Og siden jeg er STOR Mew fan, ville jeg høre om du var interesseret i at sælge den til mig? Prisen snakker vi selvfølgelig om..
Du kan kontakte mig på min e-mail, også selvom du ikke er interesseret :)
- Anne.

 

Hold da op! Det er en af de flotteste pladesamlinger jeg nogensinde har set!

Jeg har nu præcis det samme spørgsmål som Anne, jeg vil frygtelig gerne have fat i "A Triumph For Man". Send en mail, også selvom du ikke vil sælge!

 

Jeg bør måske lige bemærke at jeg *ikke* er interesseret i at sælge "A Triumph For Man" :-)

 

Der er meget spændende i din pladesamling (og en del jeg ikke synes er så interessant), men det der lige fangede mit blik, er de CD'er du har med Supernova. For mange år siden, ja vel nærmest tilbage hvor mp3-filer var det helt nye, fik jeg en fil der hed Supernova - Gold.mp3 og det har den heddet siden, men jeg har aldrig fundet ud af om det er rigtigt. Kender du nummeret? Selv har jeg kun kunne få fat i Sorry, the number... hvor den ikke var at finde, men de kunne måske godt være samme kunstner! Håber du vil sende mig en mail, der kan løse den år-gamle gåde ;-)

Hilsen Andreas

 

Supernova's "Gold" er fra albummet "Leave a message". Et fremragende album i øvrigt.

 

Du har rigtigt mange fede plader.....jeg mener de mere alternative af slagsen!!!
Men du har sgu også nogle smuttere.....men det har vi vist alle......det er bare ikke alle der laver en hjemmeside om deres pladesamling! :o)

 

Jeg vil osse forfærdeligt gerne købe ' A Triumph For Man af mew fra dig for jeg er skør med mew ka jeg fortælle!!!

så send en mail hvis den er til salg??

Fed plade samling:D Love Mewsic - Joachim:D

 

Hep Hey!
Jeg ville gerne købe hele din pladesmaling hvis det var, men da det lyder som at du ikke rigtig vil sælge nøjes jeg med at sige: DAMN, en NicE pladesamling!! en af de fedeste jeg har set i mit liv!! You'r a lucky guy!

 

Hej. Ville bare lige fortælle dig hvad "A Triumph for Man" går for i dag. De sidste par stykker som er blevet solgt på ebay.com er gået for omkring 2.000 kr. Så ved du det. Kan godt forstå du ikke vil af med den. Det er deres bedste udgivelse til dato!

 

Jonas,
Damn, mange penge for en CD. Tak for info:-)

 

du mangler da jeff buckleys "Grace"!

 

Anna,
Ja, Grace er godt nok en plade jeg tit har tænkt på at jeg nok burde prøve at høre. Du har måske ret:-)

 

jeg har netop købt grace og den ER altså superfed!!
:-D
det er da i øvrigt en ret imponerende pladesamling! men min skal nok også vokse sig ligeså stor...en dag. Min er faktisk rimelig stor når man tænker på at jeg er 15!

 

Hej. Jeg har for et par år siden købt "A Triumph for Man" og har pladen stående i min plade-samling... 2000 kr er godt nok mange penge, så hvis der er nogen der vil give den pris eller evt. over så er jeg da nok intresseret i at sælge... det samme gælder for min udgave af "half the world is wathing me" som eftersigende skulle være af 1. oplæg, og derfor har hidden track i stedet for ekstranumre... skriv en sms til mig på 20638797 hvis I kender nogen som kunne have interesse i en af disse plader...

 

Vil gerne give tilbud på dine Mew cd´er. er rendyrket fan og anmelder... skriv til 60666907. Fed samling, men du mangler da stereophonics!

 

hej jeg vil høre om der er en der vil sælge mew albummet half the world is watching me eller a triumph for man. Kontakt mig på e-mail: aske.mottelson@skolekom.dk

 

hvordan har du fået fat i mew's "a triumph for man" og "half the world is watching me"?
jeg har længe søgt, men det er næsten umuligt.
hjælp mig !

 

Hej Mathilde
De to gamle Mew-albums er købt da de stadig var i produktion (eller i hvert fald i almindelig distribution).
Da Mew fik deres internationale kontrakt var det et krav fra pladeselskabet at deres gamle plader blev trukket tilbage fra markedet. Så jeg tror ikke der er andre muligheder end brugt-markedet, og til overpris, i dag. De står vist i omkring et par tusind stykket har jeg hørt! :-/

 

Ser du ikke har Cardigans "Life" (1995) og "Emmerdale" (1994). De er suverent de fedeste - synes jeg.

 

Stig Nygaard; er dine Mew CD'er solgt?

 

Nanna, mine Mew CD'ere er ikke solgt og vil heller aldrig blive det;-)

 

Hej,
jeg har et eksemplar af Mews 'a triumph for man´. vil gerne sælge til en god pris (kan se at den er gået for 2000 på ebay!)

 

Hej.
Jeg har et eksemplar af "MEWs A Triumph for Man" som jeg sælger til højest bydende.

Med venlig hilsen
Ninette

 

Ingen Bob Dylan. Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,..

 

Gaffa skriver idag på deres site at Mew genudgiver debutten "A triumph for man". Så man skal nok skynde sig at score gevinsten hvis man sælge sit originale eksemplar af denne CD til højest mulige pris. Ifølge Gaffa er omkring 4000 kr. på ebay ikke usædvanligt. Min er dog stadig ikke til salg.
http://gaffa.dk/nyheder/view.php/news_id=16016

 

Jeg har også et eksemplar af Mew " A Triumph for Man" - kun seriøse henvendelser(salg) - fin stand

Billeder kan evt. sendes (digital)

 

Er cd'en suicide solution en Nirvana plade af Nirvana US? Altså dem der også lavede Nevermind?

 

Sofie, ja det er dem (Nirvana US). Men det er altså en live bootleg ("pirat" optagelse og udgivelse). Den er optaget i Milano d. 25. feb. 1994. Altså må det vist være en af deres allersidste koncerter. Det er lang tid siden jeg har hørt den, men den er så vidt jeg husker ganske udemærket. Titlen på pladen er dog så usmageligt valgt at jeg har valgt at overstrege den på min CD:-/

 

Jeg ser folk søger 'a triumph for man'. Jeg har den - og elsker den. Men står også med det problem, der hedder pengemangel. Så overvejer da lige at sælge. Men det bliver ikke for under 2500 kroner. Min mail er: Sareainde@hotmail.com - hvor I kan kontakte mig, hvis I er interesseret.
Vh. Sara

 

Hvad med noget Bob Dylan og noget David Sylvian?

 

Hvad fanden skal man med så mange plader? Man hører dem jo aldrig alligevel.

 

Hej!

Fed samling. Hvis du skulle få lyst til at sælger dine Zoo Sampler cd'er, er jeg topfrisk på en handel.

 

Hej Thorbjørn,
Tak:-) Men nej, jeg ikke umiddelbart nogen planer om at sælge ZOO Sampler samlingen.

 

hej stig
jeg har kigget din saamling igennem, rigtig flot iøvrigt!
jeg faldt over wild 04, den kunne jeg rigtig gerne tænke mig at købe. hvis det er muligt så gi mig et kald tak..
Fed samling!

 

hej du, mig igen :) og også vild med at få fat i dsb - gå ikke over sporet.. igen gi et kald hvis det er muligt

 

Lars, jeg har ingen planer om at sælge hverken Wild eller DSB udgivelserne. Beklager:-)

 

hej stig.
det er bare i orden :) man kan ikke sige at jeg ikke prøvede. go dag

 

Hej
Det virker som om du ved noget om vinyl, så jeg vil høre hvad du vil prisætte Julee Cruise´s "Floating into the night " til ? Den er i supergod stand, dog er der skrevet navn på pappet på selve LPén. Venlig hilsen Peter

 

Hmm, tak for tilliden Peter. Men det tror jeg ikke lige jeg har et bud på...

 

Hej Stig!

Der var lige een der henvendte sig til mig om en udgivelse i min pladesamling (http://www.molrik.dk/family/Mikkel/almin.php) og i et forsøg på at give et kvalificeret svar faldt jeg over din liste - og kom til at studse over hvor påfaldende sammenfaldende musiksmag vi har langt hen af vejen... Jeg gætter på, at du er omkring de 50 år som jeg selv (?) Men listen er postet for over 10 år siden - er den blevet opdateret siden?

mvh Molrik

 

Hej Molrik

Ja, der er da bestemt nogle sammenfald. Aldersmæssigt er jeg dog stadig "i starten af 40erne" :-)

Jeg har ikke systematisk fået opdateret nogen liste over min pladesamling. Men en træ-struktur over den del jeg har fået digitaliseret indeholder nok det meste den gamle liste mangler:

http://www.rockland.dk/collectiontree042013.txt

Mvh. Stig.

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.