[Billede: Småkryb]

Ukendt småkryb, Sydamager lørdag d. 31. juli 2010 kl. 12:50

Selvom det makro objektiv jeg købte for godt et år siden er anvendt lidt mere end antallet af postninger her og i mit galleri umiddelbart antyder, så har jeg slet ikke fået brugt det så meget som jeg regnede med da jeg anskaffede det. Det er nu ikke fordi lysten til makrofotografering mangler. Absolut ikke. Men et problem for mig, er nok at finde et velegnet sted at lege. Dels selvfølgelig et sted med noget spændende at fotografere, men et godt sted for mig er ikke bare et sted med masser af småliv og tilstrækkeligt lys. Det er også et sted der ikke kommer alt for mange mennesker forbi, så man kan "arbejde" lidt uforstyrret. Det sidste fordi jeg nok er lidt sky og ikke gider at ligge og rode rundt på jorden og se enormt åndsvag når andre folk kommer forbi. Og det kommer man ret let til ved makro fotografering:-) Men på en cykeltur til sydamager i går, fandt jeg et sted jeg stensikkert vil vende tilbage igen. Jeg brugte kun godt en halv time på stedet, da min mission på turen primært var at finde en solsikke mark jeg på flickr havde set spor af skulle eksistere i omegnen. Men specielt hvis det blæser lidt mindre, kan jeg sikkert bruge timer på stedet en anden gang.

Jeg fandt i øvrigt også solsikke marken. Og selvom den ikke var helt så stor og spektakulær som jeg havde håbet på, er det nok også en jeg vil vende tilbage til. Så flere besøg af mig på sydamager fremover...

Tekniske data: Canon EOS 50D med EF-S 60mm makrobjektiv, 1/500 sek., f/8.0, 1600 ISO. Udsnit. Håndholdt.

Comments

Write a comment... 

 

There are no comments to this post

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.