[To søde piger efter et mudderbad]

Selvom det, bortset fra et par korte byger lørdag, ikke regnede de tre sidste dage på årets Roskilde Festival, så var der stadig masser af mudder tilbage på festivalen søndag eftermiddag. Men som ovenstående billede gerne skulle antyde, så er intet så skidt at det ikke også er godt for noget. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men der er altså et eller andet med piger der bader i mudder som er svært at stå for;-)

Det endte faktisk med at blive en rigtig god festival selvom det godt nok ikke var specielt lovende torsdag da den egentlige festival startede, og en ren syndflod af regn stod ned over et allerede gennemblødt festivalområde. Jeg tror ikke der var mange som på det tidspunkt turde tro på at vejret ville holde tørt resten af festivalen. Flere billeder dukker op i mit galleri senere. Enkelte fra tirsdagen ("warm-up") har allerede været online i noget tid.

Update 10/7 18:45: Hovedparten af de billeder jeg tog ligger i øvrigt på en server på ITU (håber jeg!). Da hukommelseskortet i mit kamera løb fuld besøgte jeg nemlig deres netcafé og brugte deres foto-dok upload-service til at gemme mine billeder. Det var dog med nogen nervøsitet jeg derefter slettede alle billeder på mit kort, da der ikke var nogen mulighed for at efter-kontrollere at billederne var korrekt uploadet (man fik bare en spartansk "transfer complete" besked, eller sådan noget lignende). Det link man fik hvor man skulle kunne hente sine billeder igen efter festivalen virker stadig ikke. Men man har vel styr på det hvis man laver sådan en service, så det kommer vel. Håber jeg?...

Update 13/7: Har stadig ikke fået mine billeder tilbage, og det ser desværre ud til at en del af de billeder ITU arkiverede for festivaldeltagere er forsvundet :-( :-(

Update 14/9: Seneste nyt om de tabte billeder

PS! Ovenstående billede er tilsyneladende populært. Bemærk at det er licenseret under Creative Commons Attribution licens som faktisk giver dig lov til at bruge billedet andre steder. Bare husk at jeg altid skal krediteres med navn (Stig Nygaard), og helst også med et link tilbage til rockland eller mit fotogalleri når det er muligt.

Comments

Write a comment 

 

det er da ok det der billede ikke blev tabt...

Write a comment