Hvis man vil se hvordan AntiPiratGruppen og Johan Schlüter Advokat firma graver sig selv ned i et dybere og dybere og mere pinligt hul, så skal man tage og følge udviklingen i den klagesag Keld Bach har startet pga. den behandling han fik i "The Grey Album sagen". Man kan sige at det taktisk set måske ikke er alt for klogt af Keld Bach at fremlægge beviser og fremføre alle sine argumenter og kommentarer offentligt i sin weblog, men hvor er det sjovt. Og APG skal virkelig have nogle MEGET STÆRKE esser gemt i ærmet her til sidst hvis ikke de skal løbe ind i en kæmpe lussing. Det da i hvert fald hvis der er bare en smule logik og etik gemt i jura, og det tror jeg da stadig lidt på at der er.

Links:

Update: All de relaterede indlæg på Rockland i kronologisk orden:

Comments

Write a comment 

 

Hej Stig

Tak for din omtale og interesse. Jeg synes tværtimod det er en fordel at spille med åbne kort, da det jo ikke er mine beviser, men derimod APG's som jeg så kan pille fra hinanden i fuld offenlighed. I andre sager ville det nok være klogere at holde kortene lidt tættere på kroppen, men her har jeg mulighed for at få nogle detaljer med, som jeg ikke så let kan beskrive i et brev (aktive links fx).

Vi får se om APG har nogle esser gemt i ærmet, men jeg tror det ikke. Jeg vil kalde det for "skakmat" nu ;-)

 

AGP er og blir en luset affære.
De er selv gentsgne gange blevet rippet for musik-filer på deres "interne" ftp :P Wankers.. FRYD I BLEV HACKED I UGEN DER GIK!!!!

Write a comment