Jeg søger et sted hvor de live-streamer Tour de France etaperne på nettet, og jeg er nok villig til at betale en smule, men ikke for meget. Jeg kan ikke bruge det danske TV2's, da de kræver Windows Media Player version 9 som minimum, og jeg har kun version 8 på arbejdet (og har ikke lov til bare at opdatere software selv). Norsk TV-2 sender også live på nettet, men kun hvis jeg vil abonnere på web-tv hos dem for en periode, og hvis det skal være en kort korte periode, så skal det trækkes fra min mobil-regning. Det sidste tvivler jeg på at kan lade sig gøre hos danske CBB, og selv hvis det kan så vogter jeg kraftigt på mit mobilnummer i frygt for at det skal ende på sms-spam lister.

Mon der tilfældigvis skulle være en gæst her der kender til noget live-streaming af Tour de France som jeg kan bruge?

Update: Så købte jeg alligevel en måneds web-tv hos Norsk TV-2. Havde først overset at de via kreditkort solgte en måned for 60 norske kroner, og det er jo faktisk ikke så galt. Ser også ud til at fungere fint, men den norske kommentator lyder som Fleksnes og jeg synes ikke jeg forstår så meget af hvad han siger:-)

Comments

Write a comment... 

 

Jo, men om du er i England er det verre: Av rettighetsmessige årsaker kan vi ikke tilby deg denne videoen i det landet eller området du befinner deg.

Ditt land: United Kingdom (UK)
Din ip-adresse: 138.40.1.12

 

Ovenstående indlæg er fra sidste år. I år er situationen i Danmark akkurat som i England. Formodentlig har norsk TV2 lukket af for alle brugere udenfor Norge.
Dansk TV2 sender det på "netkanalen" Sputnik, men de kræver den vanvittige pris af 159 kr. for Tour de France *alene*. Man kan købe ét måneds abb. på TV2 via Sputnik for ca. et halvt hundrede kroner, men dette inkluderer bare ikke visse sportsbegivenheder:-/

 

man kan i nogen grad (ikke hele etapen; men dog noget af den) med amerikansk kommentatorlyd - og masser af reklamer - på tv kanalen versus.
Den kan findes via http://www.channelsurfing.net/watch-versus.html

 

det er alt for latterligt det er så svært at finde en live streeming af touren ganske umuligt. Skriv endelig hvis i finder en løsning

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.