Jeg har stadig ikke fået opklaret om min begejstring for Joss Stone på årets Roskilde Festival skyldes at jeg bare faldt pladask for en ung piges charme og sexappeal, eller om der virkelig er så meget i pigen som jeg synes at huske fra torsdagens koncert.

Jeg vidste ikke hvem hun var på forhånd, og efter at have set hendes koncert havde jeg aldrig gættet at hun kun er 17 år og at hun kom frem som 14-årig i en "Stjerne for en aften" konkurrence på BBC i England! Havde jeg vist dét på forhånd, så havde jeg jo nok aldrig set koncerten, og havde jeg alligevel set den så havde jeg sikkert stået stram og fordomsfuld og nægtet at lade mig underholde. Jeg skal have hørt hendes CD snarest, så jeg kan finde ud af om jeg bare blev forført af hendes udstråling på scenen, eller om der virkelig er musikalsk bund i hende. Jeg har set at hendes album faktisk har fået en ret flot anmeldelse i Gaffa, så måske er der håb. Jeg synes iøvrigt bestemt heller ikke der var noget som helst teenage popidol over den pige jeg så forrige torsdag, og det var bestemt heller ikke en ungpige stemme man hørte.

Hendes første CD er åbenbart udelukkende cover-numre, men et album hvor hun selv har skrevet alle sangene er på vej, kan man bl.a. læse i Rolling Stone på nettet. Det sjove ved nyheden i det amerikanske musik-magasin, er at journalisten undrene spørger pigen hvordan en 17-årig pige kan skrive en sang som omhandler tømmermænd? "I'm English," svarer Joss Stone grinende "People are so funny in this country [USA, red.]: 'You can't drink until you're twenty-one.' I'm like, 'Please.'". Hehe, ekstra respekt til Joss Stone for dét svar (Hun siger og gør alt det rigtige for at charmere mig. Det er utroligt!) :-)

Update: Jeg har nu invisteret i hendes debutalbum, og jeg kan lide det selvom det så klart er det mest soul'ede der nogensinde har listet sig ind i min samling. I de danske pladeforretninger er CD'en kopisikret, men det er den ikke hvis man køber den hos Amazon UK eller sandsynligvis næsten hvilken som helst anden CD Shop derovre.

Comments

Write a comment... 

 

LOL Stig!!!!
For fanden, du er for nem...
Men ok, den kommentar falder jeg sgu også for... Skål for os de nemme! Og for alle sange om tømmermænd!

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.