Skriftstørrelse: A A A A

Kommentarer i weblog:

Venner der blogger

De seneste overskrifter fra deres weblogs...

Kontakt

ROCKLAND
ved Stig Nygaard

- ikke kun om musik

<< | Forside | * | Indeks | >>

The Grey Album (opdateret)

 04-03-2004 23:03

The Grey Album coverMin fulde support til Keld Bach i denne sag. I virkeligheden var det jo kun dovenskab der gjorde at jeg ikke også skrev et indlæg i min weblog om DJ Danger Mouse's "Grey Album" og om "Grå tirsdag" på nettet. Og så var jeg sikkert også blevet kontaktet af AntiPiratGruppen ligesom bl.a. Keld og Henrik Dahm nu er blevet det. Men hvor er den journalistiske frihed så henne hvis ikke man må skrive om det? Er f.eks. Politiken også blevet kontaktet for deres fuldsides forside-historie på Kultur-sektionen d. 24. februar? Selv har jeg end ikke hørt et eneste nummer fra albummet, men hele historien om musikken, konflikten og demonstrationerne er ret interessant. Pladen har i øvrigt også fået absolut fremragende anmeldelser.

PS. Erlando har et godt lille indlæg for overblik i sagen.

Update 5/3 2004: Politiken Online har i dag en artikel om "Keld Bach sagen" (med visse faktuelle fejl). Den afsluttende bemærkning om at AntiPiratGruppen, ifølge Information, samarbejder internationalt om at stoppe links der kan føre til The Grey Album er egentlig lidt sjov. I dette tilfælde synes AntiPiratGruppens tiltag i hvert fald at få den modsatte effekt. Der er også gode indlæg om emnet på pollas.dk, FunzaFunza, og oschlag.dk. Og at det strømmer ind med flere støtter til Keld ses tydeligt hvis man holder øje de nye indlæg der kommer på blogbot.dk.

Update: De relaterede indlæg på Rockland i kronologisk orden:

Links:
Keld Bach's weblog, greytuesday.org, The Downhill Battle, Hvorfor er det kontroversielt at linke til Creative Commons? - hovsa

Kommentarer

skriv en kommentar 

04-03-2004 23:34 

Tak for din support. Modigt gjort - nu er du vist helt sikker på at få en hilsen fra APG, men de kommer på overarbejde efterhånden ;-)

- Kommenteret af Keld (http://multigraphic.dk/lounge/weblog/weblog.php)

05-03-2004 00:09 

Ja, hvad egentlig med Politikens historie? Det er faktisk et rigtigt godt argument. Hvis Henrik Dahm blev 'busted' for at linke til greytuesday.org, så må Politiken være 'skyldig' i samme 'forbrydelse'..

- Kommenteret af erlandogreytuesday  _ erlando.dk (http://erlando.dk)

06-03-2004 00:07 

Nu har Rockland.dk netop anført greytuesday-linket på siden. Så nu får Stig Nyggard også et brev fra de omtalte advokater - GODT gået Stig for den lidt specielle support til Keld Bach :-)

Ser frem til at læse mere om Keld-Stig GreyAlbum sagen her på Rockland.dk.


- Hilsen Henrik Dahm

- Kommenteret af Henrik Dahmhdahm  _ mail.dk (http://www.domicile.dk)

skriv en kommentar 

<< | Forside | * | Indeks | >>