[Foto: Tilde på Vesterbro Festival 2008]

TildeVesterbro Festivalen, med et af tidens populæreste instrumenter foran sig. Et "snapshot" fra en af de bedste koncerter jeg så på årets københavnske festival for ny dansk musik.

Jeg har mit drømme-kamera til låns/test i et par uger mod at jeg skriver en lille artikel om det. Og kameraet har jeg så bl.a. brugt til at dyrke lidt intens koncertfotografering på den netop overståede Vesterbro Festival. Så der er mange flere koncert billeder på vej med navne som Anna Rosenkilde, E-bird, Zvok Mescalin, Stupid White Men, Monkey Cup Dress, Shakers Inc, Little Jimmy Reeves, Good Luck Casper, Epicentre, Alex Canasta, Tone, Didium & the Black Bonnie Picture, Ginger Ninja, The Artificial Limbs, og selvfølgelig også flere fra Tilde's fremragende koncert. Men som det gælder generelt med den kæmpe bunke billeder jeg har liggende i kø til sortering og redigering i øjeblikket, så kan der nok gå noget tid før de kommer i mit galleri. Men jeg satser på at poste lidt flere af koncert billederne her på siden på et tidspunkt inden de bliver alt for uaktuelle.

Update 16/7 08: Den omtalte artikel om mit drømmekamera har været online et stykke tid nu. Og til folk der efterlyser flere billeder fra festivalen skal jeg beklage at jeg overhovedet ikke har haft overskud (tid/energi/motivation) til at kigge på dem endnu.

Comments

Write a comment... 

 

Kanon godt billede, glæder mig til at se resten.

 

Hej Stig.

Du skriver at du har taget billeder af en masse koncerter på Vesterbro bland andet af vores band(Ginger Ninja).
Er der evt. mulighed for at du kan sende os de billeder du har taget? Så skal vi selvfølgelig nok kredittere dig hvis vi vælger at bruge dem...

Med venlig Hilsen

Carl Riestra

 

Hej Carl,
Det er nok ikke så meget eller så imponerende hvad jeg har fra lige netop jeres koncert da jeg kom hurtigt forbi på vej til noget andet. Og I havde vist en af festivalens største fanskarer, så det var ikke umiddelbart til at komme op foran:-) Men send mig en mail hvis du vil se den smule der er...

 

Hej Stig

Jeg kan lige som Ginger Ninja se, at du har taget billeder af vores koncert. Det er vi vildt glade for.
Kan det lade sig gøre, at få dem på den ene eller anden måde?

Mange hilsner

Line - A C

 

Puha. Jeg har taget forfærdelig mange billeder på festivalen og vil gerne sortere og evt. redigere lidt i dem før de bliver offentliggjort. Desværre har jeg pt. en stor pukkel af billeder liggende også fra andre steder end Vesterbro Festivalen som jeg mangler at komme igennem, så det kan tage lidt tid. Men før eller siden bliver udvalgte billeder postet i mit galleri (i høj opløsning) under en licens som tillader alle at bruge dem så længe jeg krediteres.
Jeg vil ikke afvise at jeg kan gøre folk en tjeneste og behandle nogle billeder før andre, men som udgangspunkt vil jeg foretrække folk har lidt tålmodighed. Men tusind tak for interessen:-)

 

Vi glæder os vældigt til at se " the pics"
Venligst Christian, Stupid White Men

 

Udemærket billede Stig!.. Det kan være svært at afgøre om hun har tøj på ;-)
Jeg tror jeg vil prøve at lytte hendes musik..

Write a comment... 

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.