Måske har du bemærket at jeg har stoppet med at opdatere på det gamle Rockland med indgangen til år 2002. Motivationen var ikke så stor mere til at vedligeholde siden, og der blev længere og længere mellem anmeldelserne som også blev mindre og mindre interessante - synes jeg. Det virkede derfor omsonst fortsat slavisk at liste alle nye plader jeg fik i min samling. Det "sjove" er at Rockland faktisk var begyndt at blive så stor en succes at en række mindre bands og pladeselskaber begyndte at sende mig deres nye udgivelser i håb om at jeg ville skrive lidt om dem. Jeg skal dybt beklage til dem, at det desværre ikke var mange af dem jeg fik skrevet særlig meget om (Var de dog bare startet med at sende mig de plader et par år tidligere hvor produktiviteten og motivationen var noget større...).

Men jeg vil nu tage lukningen af det gamle Rockland som en lejlighed til at flytte lidt rundt på mine sider, så alt kommer til at ligge på en af de domæner jeg efterhånden har anskaffet mig nogle nogle stykker af. Mine webprojekter har længe været et rod - rent adressemæssigt i specielt. Og det vil jeg nu forsøge at lave lidt om på. Her er planen:

Min hjemmeside flytter fra www.worldonline.dk/~snygaard her til rockland.dk og min pladesamling vil også blive hostet et sted herunder. Hjemmesiden vil blive lidt anerledes end før. Den vil først og fremmest være en "log" hvor jeg kan skrive lidt om hvad der nu rør sig i mig for tiden. Det kunne være om musik, og således delvis erstatte det gamle Rockland. Men det kan også være om alt muligt andet. Pointen er at jeg ikke vil forpligte mig selv til regelmæssige opdateringer, eller at skulle skrive om noget bestemt.

Nogle vil nok sige at det lyder mere kedeligt, nørdet og ligegyldigt, og ja måske... Men det er nu hvad jeg har lyst til i øjeblikket:-)

Det gamle rockland der før lå hostet på www.worldonline.dk/~snygaard/musik vil snart blive "arkiveret" på 1995-2001.rockland.dk eller en lignende adresse. Min "Bedre (D)HTML" artikel flytter snart til et helt nyt domæne, hvor jeg er ved at bygge et projekt op. De gamle OS/2-sider vil lukke og min gamle QuickHTML utility er der næppe heller mange der interesserer sig meget mere for heller.

Comments

Write a comment... 

 

There are no comments to this post

Only Name and Comment are required fields when commenting here. If you specify your email address, everyone will be able to find it at your comment. However your email will only be directly visible when hovering over your name, and in the code behind it will not look like an email address. So the risk of bots harvesting email addresses here, should be minimal. But again, you are free to leave the email blank when commenting.

If you tick Remember me, your name, email and homepage address will be remembered and prefilled at your next visit (Uses a cookie when ticked).

Full URLs (starting with "http://" or "https://") in comment text will be converted into active links when comment has been verified by a human as not being spam. Comments that looks too much like spam, will immidiately/proactively be rejected by the system and never reach a human eye.