[rockland.dk]

News feeds

Egne feeds

Jeg har følgende feeds hvormed man kan følge med i hvad der kommer af opdateringer i min weblog på rockland.dk og i mit foto-galleri på flickr:

Andre feeds

Følgende er "uofficielle" feeds, som jeg har konstrueret for sites eller funktioner hvor jeg selv har savnet et news feed:

Hvis du er en glad bruger af et af de news feeds jeg har udviklet, så er du da altid velkommen til at vise din taknemmelighed med en lille donation til undertegnede via Paypal :-)

Teknisk set laves disse feeds af data indsamlet af en "web-robot" jeg har lavet, og som med forskellige intervaller tjekker om der er nyt på siderne og opdaterer de konstruerede news feeds tilsvarende. Da disse feeds ikke (altid) er lavet i samarbejde med udbyderen af det relevante site, kan der opleves perioder hvor feeds ikke virker. Det vil specielt kunne ske hvis der sker ændringer i implementation/design på de relevante sites som forvirrer min "web-robot".

Robotta bot from rockland.dk

Hvis klient signaturen

Mozilla/5.0 (Windows) Robotta bot from rockland.dk (http://www.rockland.dk/feeds/)

optræder i webstatistik for dit site, så er det sandsynligvis fordi min "web robot" har været forbi og læse en eller flere siders indhold på dit site. Det er sandsynligvis fordi jeg læser din side med henblik på at opdatere et newsfeed. Normalt vil der kun blive læst enkelte sider med spredte mellemrum, men i forbindelse med udvikling af nye feeds og features på rockland.dk, kan det ske at der læses ofte og mere intenst i kortere perioder. Hvis du føler dig generet af Robotta, så kontakt mig endelig på email: stig (at) rockland (dot) dk.